Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na beogradskom sajmu knjiga

I ove će godine Kršćanska sadašnjost sudjelovati na Međunarodnome beogradskom sajmu knjiga.

Sajam se otvara u nedjelju 23. listopada i traje do sljedeće nedjelje s time da će od 24. do 27. listopada biti otvoren od 10 do 20 sati, a u ostale dane od 10 do 21 sati.

Na sajmu će biti izložena teološka i duhovna literatura, a beogradska i općenito srpska publika veliko zanimanje pokazuje osobito za patrološku literaturu, zatim za relevantnu teologiju i biblijska izdanja. Kao i prijašnjih godina posjetiteljima sajma omogućujemo sajamski popust.

KS izlaže svoja izdanja u sklopu hrvatskoga štanda koji se nalazi u Hali 2 na A nivou.
Adresa sajma je uvijek ista: Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd.


Misao dana

Ništa nije gore nego ako u redovniku ugasne duh molitve. On možda još može govoriti riječi, ali ako nema duha molitve, onda sve drugo, kako redovničko, tako i kršćansko, počinje blijedjeti i umirati. I na kraju ostane samo malen, ružan i grješan čovjek, koji je još odjeven u redovničku haljinu, ali je ona samo vanjština koja krije duhovnu ruševinu. (Fra Tomislav Janko Šagi, “Duhovne poruke”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.