Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na Interliberu 2014.

Kršćanska će sadašnjost, kao i dosadašnjih godina, sudjelovati na zagrebačkome sajmu knjiga Interliberu koji se ove godine održavao od 11. do 16. studenoga.

KS će izložiti uglavnom svoja nova izdanja, ali će posjetitelji moći nabaviti i neka starija, posebice popularnija izdanja.

Od raznih izdanja Biblije do stručne teološke literature preko duhovne literature i knjiga za djecu, što uključuje i katehetske priručnike ali i pitanja odnosa vjere i znanosti te vjere i kulture, na štandu 8D koji će, kao i prijašnjih godina, biti smješten u paviljonu V će se moći pogledati i nabaviti brojna naša izdanja iz gotovo svih biblioteka.

Ove će godine KS-ov štand biti nešto veći i ponešto će se razlikovati od dosadašnjeg izgleda pa će posjetitelji i kupci lakše moći doći do dobre kršćanske knjige.

Tijekom Interlibera kupci će moći dobiti velike popuste, od 20 % pa sve do 90 %, a dijelit će se i letci, odnosno kuponi te će oni koji dođu do tog kupona na ulaznim vratima paviljona V, dođu li na štand KS-a u za to naznačeno vrijeme tijekom tri dana moći dobiti vrlo vrijedne knjige na dar.

Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.