Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na Teološko-pastoralnom tjednu

Na Teološko-pastoralnome tjednu koji se o temi „Teologija i pastoral Božjeg milosrđa“, od 26. do 28. siječnja 2016. godine održava u Dječačkome sjemeništu na Šalati u Zagrebu, Kršćanska sadašnjost će u učionici 2A na 1. katu izložiti veliki dio svojih naslova, a osobito bogata ponuda odnosi se na naslove koji prate ovu Svetu godinu – Jubilej milosrđa.

K tome posjetitelji će moći nabaviti sve nove naslove iz svih područja počevši od Biblije, biblijske teologije, liturgijskih izdanja, dokumenata, teologije, duhovnosti, kršćanske literature za djecu kao i ostale naslove iz područja povijesti Crkve, kršćanske kulture i književnosti, audio-vizualnih pomagala i reklamnih materijala.

Kao i do ovih godina KS će svojim kupcima ponuditi popust od 20 do70 %, a posjetitelji će moći nabaviti i posebni paket – vrećicu s najvažnijima naslovima i dodatnim reklamnim materijalom za Jubilej milosrđa po osobito povoljnoj cijeni. Umjesto 700,00 kn paket će se moći nabaviti za svega 490,00 kn. Sadržavat će sljedeće naslove, odnosno prigodni i reklamni materijal:


Papa Franjo, CRKVA MILOSRĐA
Papa Franjo, MISERICORDIAE VULTUS/ LICE MILOSRĐA (D-168)
Kongregacija za kler, SVEĆENIK-SLUŽITELJ BOŽJEGA MILOSRĐA (D-164)
Ivan Pavao II., BOGAT MILOSRĐEM (DIVES IN MISERICORDIA) (D-61)
W. Kasper, MILOSRĐE
R. Fisichella, ZNACI JUBILEJA                
Ch. Schönborn, NAŠLI SMO MILOSRĐE
W. Kasper, PAPA FRANJO - Revolucija nježnosti i ljubavi
G. Müller, SIROMAŠTVO
PREKLOPNIK JUBILEJ MILOSRĐA
NALJEPNICA JUBILEJ MILOSRĐA
PLAKAT JUBILEJ MILOSRĐA
PLAKAT MILOSRDNI KAO OTAC

Ne treba osobito naglašavati da je Tjedan otvoren za sve posjetitelje. Svima želimo dobrodošlicu. Dođete li u sretan čas tijekom Tjedna dobit ćete kupon i u točno određeno vrijeme Kršćanska sadašnjost obdarit će vas jednim svojim gratis izdanjem.

Misao dana

Ništa nije gore nego ako u redovniku ugasne duh molitve. On možda još može govoriti riječi, ali ako nema duha molitve, onda sve drugo, kako redovničko, tako i kršćansko, počinje blijedjeti i umirati. I na kraju ostane samo malen, ružan i grješan čovjek, koji je još odjeven u redovničku haljinu, ali je ona samo vanjština koja krije duhovnu ruševinu. (Fra Tomislav Janko Šagi, “Duhovne poruke”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.