Kršćanska sadašnjost d.o.o.

KS na 3. zagrebačkom sajmu knjiga

Cjelokupno događanje bit će organizirano u prostorima knjižare Profil Megastrore u Bogovićevoj 7, Zagreb.
Svih 12 sajamskih dana obilježit će mnoštvo događanja, a svečano otvaranje (u režiji Krešimira Dolenčića) bit će u utorak, 16. svibnja 2006. godine u 12.00 sati.
Za sve posjetitelje posebno korisno bit će to što će se svi naslovi prodavati uz 25% popusta, a izbor će obuhvaćati 20.000 raznorodnih naslova.
Na 3. zagrebačkom sajmu knjiga sudjelovat će i Kršćanska sadašnjost d.o.o. sa 70-ak naslova u izložbeno-prodajnom dijelu ove vrijedne manifestacije.

Misao dana

Danas si kao biskup uvijek postavljam pitanje: Kako predstaviti vjeru na jednostavan, živ i konkretan način? Velika lekcija u mome pastoralnom životu bila je što sam išao siromašnima, ne noseći im svoju riječ, već srce, spremno slušati i od njih učiti. Prije negoli započnemo govoriti, nužno je razumjeti osobu koja je pred nama, razumjeti je kroz slušanje, kojim odajemo poštivanje i potvrđujemo njezino dostojanstvo. Tek tada mislim da imam pravo nešto reći. (Luis Antonio Gokim Tagle, “Naučio sam od posljednjih”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.