Kršćanska sadašnjost d.o.o.

KS na Interliberu - 31. sajmu knjiga i učila

Tradicionalno mjesto održavanja sajma je Zagrebački velesajam u razdoblju od 12. do 16. studenoga 2008. godine.

INTERLIBER po svom značenju nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve više međunarodni značaj. Nastupom Mađarske 2003. godine, počinje na INTERLIBERU projekt Zemlja partner, koju slijedi Bosna i Hercegovina (2004.g.), Hrvatska matica iseljenika - pisci i nakladnici iz dijaspore (2005.g.), Slovenija (2006.g.), te Poljska (2007.g.). Ove godine Zemlja partner je IZRAEL.

Kršćanska sadašnjost, kao vodeći nakladnik i izdavač teoloških i duhovnih knjiga u RH, tradicionalno i ove godine sudjeluje na sajmu knjiga i učila Interliber.

Dugo očekivana nova izdanja Biblije, Novih zavjeta te Novih zavjeta i Psalmi kao i ostalih zanimljivih novih izdanja KS-a potražite i osobno prelistajte na sajmu knjiga na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu br. 5 na štandu br. 8d.
svetapisma_.jpg

Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.