Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Majice sa susreta sa Svetim Ocem u prodaji u KS-u!

U zagrebačkim knjižarama (Kaptol 1 i Kaptol 29) majice će biti u prodaji od utorka, 14. lipnja 2011. godine, dok će u ostale knjižare KS-a (Osijek, Split, Rijeka i Karlovac) stići dan-dva kasnije.
U prodaji će biti dva tipa majica (ženske lagano strukirane majice te klasični T-shirt), u tri boje (royal plava, crvena i magenta), te u nekoliko veličina. Cijena pojedine majice bit će 50,00 kuna.
Dio prihoda ostvaren prodajom ovih majica bit će doniran Povjerenstvu za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije.

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.