Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Najprodavanija djela tijekom mjeseca ožujka 2012. godine

Najprodavanije djelo Kršćanske sadašnjosti tijekom mjeseca ožujka je Pođi za mnom Tomislava Ivančića u kojem autor molitvama i meditacijama uvodi čitatelja u proživljavanje križnog puta. Na drugom mjestu nalazi se knjiga autorice Ester Gitman, Kad hrabrost prevlada, o Židovima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj i o hrabrim ljudima koji su ih, ponekad i pod cijenu života, spašavali, dok se na trećem mjestu nalazi djelo Oluja će proći – S Kristom kroz korizmenu svakidašnjicu, Odilona-Gbènoukpoa Singboa, mladog svećenika porijeklom iz afričkoga Benina, trenutno u pastoralnoj službi na jednoj župi Zagrebačke nadbiskupije. Svojim nas razmišljanjima, koja je za svaki dan korizmenoga vremena zapisao na odlično svladanome hrvatskom jeziku, uvodi u jedan blizak i razumljiv, a opet, u mnogočemu i čudesno nov pogled na našu svakidašnjicu pod aspektom milosnoga vremena priprave za slavlje najvećega kršćanskog otajstva.

Na posljednje četiri pozicije nalaze se:  dokument Papinskog vijeća "Iustitia et pax" Za reformu međunarodnoga financijskog i monetarnog sustava (D-153) - U perspektivi javnog autoriteta s univerzalnom nadležnošću, zatim promišljanja Bernharda Körnera Božja prisutnost  - Otkrivanje smisla euharistije na petom mjestu, Susret sa živim Bogom Tomislava Ivančića na šestom mjestu i djelo Gerharda Lohfinka Molitva daruje domovinu  - Teologija i praksa kršćanske molitve na posljednjem mjestu top liste.

Misao dana

Ništa nije gore nego ako u redovniku ugasne duh molitve. On možda još može govoriti riječi, ali ako nema duha molitve, onda sve drugo, kako redovničko, tako i kršćansko, počinje blijedjeti i umirati. I na kraju ostane samo malen, ružan i grješan čovjek, koji je još odjeven u redovničku haljinu, ali je ona samo vanjština koja krije duhovnu ruševinu. (Fra Tomislav Janko Šagi, “Duhovne poruke”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.