Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Najprodavaniji naslovi KS-a tijekom mjeseca lipnja 2012. godine

Najprodavaniji naslov kao i tijekom svibnja je dokument Porta fidei. Vrata vjere / Nota s pastoralnim smjernicama za godinu vjere (D-160). Riječ je o dva dokumenta kojima je najprije od pape Benedikta XVI.  proglašena Godina vjere, koja će započeti 11. listopada 2012. godine, i Nota Kongregacije za nauk vjere koja daje pastoralne smjernice.
Odmah iza nalazi se djelo Thomasa Mertona Duhovno vodstvo i meditacija u kojem autor na poticajan način, progovara o duhovnom vodstvu i meditaciji, pokušavajući izmijeniti neka kruta i stereotipna stajališta, ali ujedno zadržati tradicionalan i poznati pristup, dok treće mjesto top liste zauzima djelo Tomislava Ivančića Susret sa živim Bogom.
Na posljednje četiri pozicije top liste nalaze se: knjiga Ante Barišića Teandrička kristologija Tomislava J. Š. Bunića na četvrtom mjestu, meditativno djelo Anselma Grüna 50 anđela za godinu na petom mjestu, bogato ilustrirana knjiga Religije svijeta na šestom mjestu te djelo Bernharda  Körnera Božja prisutnost na posljednjem sedmom mjestu.


Misao dana

Ništa nije gore nego ako u redovniku ugasne duh molitve. On možda još može govoriti riječi, ali ako nema duha molitve, onda sve drugo, kako redovničko, tako i kršćansko, počinje blijedjeti i umirati. I na kraju ostane samo malen, ružan i grješan čovjek, koji je još odjeven u redovničku haljinu, ali je ona samo vanjština koja krije duhovnu ruševinu. (Fra Tomislav Janko Šagi, “Duhovne poruke”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.