Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Najprodavaniji naslovi u izdanju KS-a tijekom mjeseca prosinca 2011. godine

ENCIKLOPEDIJSKI BIBLIJSKI PRIRUČNIK priređivača Pata i Davida Alexander, reći mjesec zaredom, najprodavanija je Kršćanske sadašnjosti i tijekom mjeseca prosinca. Veliko zanimanje čitatelja ukazuje da knjiga udovoljava svim njihovim potrebama i očekivanjima. Brojni opisi, zemljovidi, crteži, fotografije i ostale slikovni materijali omogućuju dublje razumijevanje, kao i sveobuhvatno, temeljito i redovito čitanje Biblije. Knjiga je zamišljena kao informativan, uzbudljiv vodič, kao sažet i pregledan, lako uporabljiv kućni, katehetski, vjeronaučni i općenito enciklopedijski stručan priručnik. Priručnik je jedna od najpoznatijih i najraširenijih knjiga na svijetu te vrste koja omogućuje dublje razumijevanje Biblije.

Drugo najprodavanije djelo je zbornik radova o franjevcima u slavoniji F. E. Hoška Slavonska franjevačka učilišta, dok se na trećem mjestu top liste nalazi mala monografija Vodič po Svetoj zemlji, Adalberta Rebića.

Na posljednje četiri pozicije top liste nalaze se duhovno-meditativno djelo Živjeti Božićno Anselma Grüna na četvrtom mjestu, knjiga Moguće kršćanstvo Carmela Dotola na petom mjestu, U tebi će biti blagoslovljeni svi narodi, Adalberta Rebića na šestom mjestu te djelo Izazovi evolucije Fiornza Facchinia na posljednjem, sedmom mjestu.

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.