Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nova izdanja Biblije i Novih zavjeta

Osim znanstvenoga simpozija kojega je suorganizirala, naša kuća izdala je i dva nova izdanja Biblije odnosno Svetoga pisma Staroga i Novoga zavjeta.  logo_KS2-(1).jpg
Biblija_2008.jpg BIBLIJA

Novo izdanje Biblije je ustvari nastavak izdanja Zagrebačke Biblije s napomenom da se u njemu donosi posljednji popravljeni prijevod Novoga zavjeta Ljudevita Rupčića, a za to izdanje napravljen je i novi prijelom.
SVETO PISMO STAROGA I NOVOGA ZAVJETA

Sveto pismo Staroga i Novoga zavjeta, uvjetno govoreći, jest Biblija Kršćanske sadašnjosti koja u Starom zavjetu slijedi Zagrebačku Bibliju dok je Novi zavjet prijevod Bonaventure Dude i Jerka Fućaka. I za to je izdanje napravljen novi prijelom.
Sveto_pismo_2008.jpg
Novi_zavjeti_i_Novi_zavjeti_i_Psalmi_2008.jpg NOVI ZAVJET i NOVI ZAVJET I PSALMI

Kršćanska sadašnjost ponovno pruža svojim čitateljima Novi zavjet u tri različita uveza , kako i Novi zavjet i Psalmi u dva uveza koje su s grčkog izvornika perveli i priredili su ga dr. Bonaventura Duda i dr. Jerko Fućak. Radi lakšeg razumijevanja bogoduhne poruke, tekst je razdijeljen naslovima i podnaslovima.

Misao dana

Danas si kao biskup uvijek postavljam pitanje: Kako predstaviti vjeru na jednostavan, živ i konkretan način? Velika lekcija u mome pastoralnom životu bila je što sam išao siromašnima, ne noseći im svoju riječ, već srce, spremno slušati i od njih učiti. Prije negoli započnemo govoriti, nužno je razumjeti osobu koja je pred nama, razumjeti je kroz slušanje, kojim odajemo poštivanje i potvrđujemo njezino dostojanstvo. Tek tada mislim da imam pravo nešto reći. (Luis Antonio Gokim Tagle, “Naučio sam od posljednjih”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.