Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nova izdanja KS-a

Jean Vanier:
Postati čovjekom
René Guitton:
Pisma Bogu
Silvano Bianchetti:
Paul Tillich
Alain Quilici i Denis La Balme
Zašto se vjenčati kad već živimo zajedno?
i
Tomáš Špidlík:
Hodočasnikova duša

 
Pisma_Bogu2.jpg Posebno skrećemo pozornost na knjigu Pisma Bogu, u kojoj je autor skupio sto poruka Stvoritelju u obliku otvorenih pisama.
Navedena pisma upućena su iz najrazličitijih situacija i iskustava. Pritom su neka od njih prava književna ostvarenja, neka pak rezultat filozofskog promišljanja a neka opet iskreno osobno povjeravanje.
Iako među autorima pisama nalazimo katolike, pravoslavce, protestante, Židove, muslimane, bahaiste i budiste, svima je zajedničko priznanje da Bog jest, da čovjek nastaje, živi i nestaje u ovisnosti o Njemu.

Nadamo se da ćete u ljetnim danima naći vremena za čitanje ove ili neke od ostalih brojnih knjiga u izdanju KS-a.


 


 

Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.