Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nova top lista prodaje izdanja KS-a

Već treći mjesec na vrhu najprodavanijih knjiga nalazi se enciklika pape Benedikta XVI.: Bog je ljubav. Zanimanje za ovu encikliku ne jenjava, te je navedeni naslov još uvijek najtraženiji u našim knjižarama.

Posebnost ovomjesečne top liste je i to što prvih sedam naslova dolazi iz šest različitih biblioteka i nizova Kršćanske sadašnjosti: Dokumenti, Katehetski priručnici, Teološki radovi, Teološke meditacije, Metanoja i Eseji.
Također, iako je većina naslova na top listi najprodavanijih knjiga tijekom posljednjih mjeseci dolazila iz kruga najnovijih izdanja, po prvi put na top listi nalazimo i jedno starije izdanje KS-a: knjigu Susret sa živim Bogom.

 

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.