Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Nova top-lista najprodavanijih izdanja

boriti_se_i_ljubiti1.jpg Danas je objavljena nova top-lista najprodavanijih izdanja tijekom mjeseca srpnja.
Kao zanimljivost izdvajamo to da se svih sedam pozicija na top-listi promijenilo, tj. niti jedna knjiga s prošle top-liste nije ostala na njoj.
Osim novih naslova izdvojenih i u rubrici Nova izdanja, koji su uobičajeno visoko plasirani, te Ilustrirane Biblije mladih, koja se nalazi na drugome mjestu, na prvo i treće mjesto mjesečne top-liste došle su knjige Boriti se i ljubiti. Muškarac u biblijskoj perspektivi te Živi što jesi. Biblijski ženski likovi kao arhetipi, dvije knjige koje progovaraju o identitetu muškaraca i žena u današnjem svijetu. Zivi_sto_jesi___Grun.jpg

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.