Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novo: M. J. Mataušić i S. Vrhovski-Peran (pr.), MISLI SEDAM DANA

Na policama knjižara Kršćanske sadašnjosti potražite novu knjigu Misli sedam dana. U ovoj meko ukoričenoj knjizi koja je namijenjena za svaki dan u godini nalazi se po jedna mudra ili barem praktična misao raznih autora i izvora kojom će se svi koji vole ovu vrstu štiva moći obogatiti.

Knjiga je vrlo ukusno i bogato ilustrirana i oblikovana tako da za svaki dan u mjesecu čitatelj vrlo jednostavno može posegnuti za pojedinom misli. Ilustracije su vedre i uglavnom više namijenjene mladima.

Knjigu možete i prelistati.

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.