Kršćanska sadašnjost d.o.o.

OBAVIJEST: LAŽNE BIBLIJE KS-a U OSIJEKU

Slučaj ne bi pobuđivao našu pažnju da nije riječ o tome da se u priču lažno ne umeće „Kršćanska sadašnjost“. Naime, mogućim se kupcima tvrdi da prodavač dolazi u ime „Kršćanske sadašnjosti“ jer da se u našoj kući primijetilo kako ljudi slabo čitaju Bibliju pa da smo odlučili pomoći kupcima da lakše dođu do svoje vlastite Biblije koju je upravo za tu prigodu „preveo“ dr. Adalbert Rebić, direktor KS-a.

Budući je riječ o prijevari, molimo Vas da ovo uzmete na znanje, a ako Vam je to ikako moguće, obavijestite i ostale o toj prijevari. „Kršćanska sadašnjost“ nije izdala takvo izdanje, niti se služi kolporterima da njezina izdanja nude po vjerničkim domovima, već ih prodaje u svojim knjižarama u Osijeku (Trg slobode bb), u Zagrebu (Kaptol 1 i Kaptol 29), u Rijeci (Fiorello la Guardia 10c), u Karlovcu (Stjepana Radića 4) i u Splitu (Kralja Zvonimira 18) kao i u knjižarama drugih katoličkih izdavača gdje nema njihovih knjižara.

Isto tako aktualni direktor „Kršćanske sadašnjosti“ nije dr. Adalbert Rebić nego dr. Željko Tanjić.

Kršćanska sadašnjost d.o.o.

 

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.