Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Oprez: Lažno predstavljanje u ime KS-a

Naime, posjetila su ga dva muškarca, koji su mu rekla da u ime Kršćanske sadašnjosti i uz podršku niza svećenika s Kaptola skupljaju novac za kupovinu reprinta Hrvojevog Misala, koji će biti darovan crkvi Hrvatskih mučenika u Udbini.
Ovim putem želimo izjaviti da je riječ o prijevari, jer KS nije nikoga ovlastio za skupljanje sredstava za ijedan projekt. Molimo Vas da ovo uzmete na znanje, a ako Vam je to ikako moguće, obavijestite i ostale o toj prijevari.

Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.