Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Popusti u knjižarama Kršćanske sadašnjosti

čitateljima omogućuje gotovo kontinuirano, za različita izdanja i, već prema prigodi, u različitim visinama.
Tako će svi oni koji od 10. siječnja pa do 5. ožujka dođu u KS-ove knjižare moći ostvariti 20% popusta na većinu KS-ovih izdanja, osim liturgijskih knjiga i knjiga izašlih u posljednoj godini u skladu sa Sporazumom o jedinstvenoj cijeni knjige, a oni koji žele dodatni popust od 5% moći će to ostvariti iskoriste li našu akciju "Srijeda u KS-u!". Kupci će, dođu li u KS-ove knjižare srijedom, moći ostvariti popust od 25% na sve biblioteke, osim liturgijskih knjiga i knjiga izašlih u posljednjoj godini u skladu sa Sporazumom o jedinstvenoj cijeni knjige.

Značajne popuste od 20 do 70% Kršćanska sadašnjost će kupcima ponuditi za vrijeme Teološko-pastoralnog tjedna od 25. do 27. siječnja 2011. godine u dvorani 2c na II. katu Međubiskupijskog sjemeništa na zagrebačkoj Šalati.

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.