Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Posjetite Kršćansku sadašnjost na Interliberu

Kršćanska sadašnjost d.o.o. kao i cijeli niz godina do sada i ove godine sudjeluje na Interliberu.  Kao i prijašnjih godina smješteni smo u paviljonu br. V na štandu br. 8D.

Taj međunarodni sajam knjiga i učila, koji se ove godine održava po 38. put i traje od 10. do 15. studenoga, okuplja brojne izlagače iz zemlje i inozemstva, a na njemu je posebnost i to što se knjige mogu dobiti po znatno pa čak i po vrlo sniženim cijenama.

Tako i Kršćanska sadašnjost nove naslove nudi uz sniženje od 20%, dok se stariji naslovi mogu nabaviti uz nešto veće popuste koji idu sve do 70%.

K tome, na Interliberu se nuditi posebni paketi i posebne pogodnosti za kupnju knjiga, mogu se nabavljati i ispunjati pristupnice za Knjižni klub te se obavijestiti o aktivnostima naše kuće.

Ovogodišnji Interliber svakako obilježava  vrlo vrijedna nova izdanja među kojima se osobito ističe Džepna Biblija.

Radno vrijeme za posjetitelje:
10., 11., 12.  i   15. 11. 2015.: 10.00 – 20.00 sati
13. i 14.11.  (petak i subota) – 10.00 -  21.00 sati
Ulaz za posjetitelje je besplatan.


Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.