Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Posljednji tjedan Ljetnih popusta u KS-u

U posljednjem tjednu Ljetnih popusta u KS-u, u knjižarama KS-a kao i u web knjižari, iskoristite priliku i potražite na posebnoj ponudi od 40% POPUSTA naslove:

Alceste Santini, IZAZOVI NOVOGA PAPE
Cijena: 70,00 kn = 40,00 kn

Alceste Santini u ovom djelu ne želi se zadržati samo na intelektualnom liku teologa Ratzingera već želi iznijeti pravu bilancu njegova nimalo lakog pontifikata, koji je različit i od prvog trenutka pod jakim pritiskom lika i djela njegova prethodnika pape Ivana Pavla II. Djelo kroz devet poglavlja analizira program i stil Benedikta XVI., prema kojem: Koncil ostaje »kompasom« kako za obnovu Crkve u znaku kolegijaliteta tako i pri iznalaženju odgovora na izazove 21. stoljeća.


Ewa K. Czaczkowska, SESTRA FAUSTINA
Cijena: 220,00 kn = 132,00 kn

U biografiji sestre Faustine, poljske svetice autorica donosi čitatelju nepoznate činjenice iz života s. Faustine te razotkriva tajne širenja štovanja Božjeg milosrđa.  Poljsku sveticu i štovateljicu Božjega milosrđa s. Faustinu Kowalsku na velika vrata Crkve uveo je njezin zemljak, sveti Ivan Pavao II. Otada zanimanje za tu jednostavnu i neobrazovanu redovnicu, koja je nerijetko bila optuživana za histeriju i fantaziranje i kojoj dugo nitko nije vjerovao, neprestano raste.

Potražite u web knjižara: http://www.ks.hr/akcije

Posjetite knjižare Kršćanske sadašnjosti:
Zagreb: Kaptol 1 i Kaptol 29
Zadar: Poljana Natka Nodila 7
Split: Kralja Zvonimira 16
Osijek: Trg slobode bb
Karlovac: Radićeva 4
Marija Bistrica: Trg Ivana Pavla II. 32

Misao dana

Karol Wojtyła je sa sobom na Petrovu stolicu donio duboko razmišljanje o odnosu između marksizma i kršćanstva, usredotočeno na čovjeka. Njegova je poruka ova: čovjek je put Crkve, a Krist je put čovjeka. (Roberto Rusconi, “Sveti pape”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.