Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Povoljna kupnja izdanja za mlade u knjižarama KS-a

Niz Biblija i njezina povijest sadrži priču o nastanku biblijskih tekstova te o smislu najznačajnijih događaja o kojima Biblija govori. Tekstovi obilato popraćeni ilustracijama ukratko tumače knjige i događaje iz Staroga i Novoga zavjeta.
Cijena pojedinog sveska iznosi 10,00 kuna!

Niz Ilustrirana povijest Crkve za mlade prati rast Crkve od njezina rođenja na dan Duhova, pa sve do naših dana. Tekstovi su prilagođeni mladima koji žele shvatit zemaljsko-nebeski postanak Crkve i smisao njezina poslanja kroz povijest.
Cijena cijeloga kompleta od 10 svezaka iznosi 100,00 kuna, a svakoga pojedinačnog sveska 10,00 kuna!

Navedeni popusti ostvaruju se isključivo u knjižarama Kršćanske sadašnjosti.
 

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.