Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Predstavljanje knjige: Robert Sarah, Nicolas Diat, "Bog ili ništa - Razgovor o vjeri"

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjige

Robert Sarah, Nicolas Diat
BOG ILI NIŠTA
Razgovor o vjeri

koje će se održati
u srijedu, 1. lipnja 2016. godine
u dvorani »Vijenac« Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta,
Kaptol 29a u Zagrebu,
s početkom u 19.00 sati.

U programu sudjeluju:
kardinal Robert Sarah
kardinal Josip Bozanić
mons. Ivan Šaško
mr. sc. Branko Murić
dr. sc. Stjepan Brebrić

Postoje knjige u koje se polože tvrdnje i u kojima se čuvaju spoznaje. Postoje knjige koje govore – i nakon što ih se pročita. Takva je i ova knjiga, jer nije samo osvrt na postavljeno pitanje; ona u taj razgovor uvlači onoga tko je čita. Zato je preporučujem svakomu tko želi osjetiti ljepotu svega što u poniznome kršćanskome srcu i u životu službenika Crkve čini Gospodin; Onaj kojega zadnje riječi iz ove knjige nazivaju – »blistavo prisutni Bog«.

Kardinal Josip Bozanić
(iz Predgovora knjizi)

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.