Kršćanska sadašnjost d.o.o.

PREDSTAVLJANJE KS-OVIH IZDANJA NA INTERLIBERU

programa kojega nudi organizator sajma, predstavit će dva svoja vrijedna izdanja. U četvrtak, 11. studenoga u 11 sati u paviljonu VI bit će predstavljena „Velika iznašašća kršćanstva“ koju je priredio Rene Remond. O knjizi će govoriti akademik Josip Bratulić i dr. Tonči Matulić.
U petak, 12. studenoga u 18 sati na istome mjestu, u paviljonu VI, bit će predstavljena knjiga akademika Ivana Supičića „Za univerzalni humanizam – prema potpunijoj čovječnosti“. O knjizi će govoriti akademik Antun Dubravko Jelčić i mr. Ivica Šola te sam autor.
 

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.