Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Preseljenje u nove poslovne prostore KS-a

Selidba započinje ovaj tjedan, te, zbog poslova vezanih uz nju, prodaja KS-a neće raditi u četvrtak, 31. svibnja i petak, 1. lipnja ove godine. Od ponedjeljka, 4. lipnja služba prodaje će raditi na novoj adresi, a isporuka knjiga za knjižare i krajnje kupce nastavit će se od srijede, 6. lipnja 2007. godine.
O svim promjenama adrese i brojeva telefona korisnike ćemo tijekom selidbe obavještavati putem web stranica KS-a, a po završetku selidbe i putem pošte, elektroničke pošte ili telefonski.
Službena adresa Kršćanske sadašnjosti d.o.o. i dalje ostaje:
Marulićev trg 14
p.p. 434
10 001 Zagreb
kontaktirati KS, zovite na brojeve Uredništva (ono na staroj adresi ostaje još neko vrijeme)
01 / 48 28 219 i 01 / 48 28 222.
Adresa zagrebačke knjižare KS-a također ostaje ista: Kaptol 1.

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.