Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Prodajna akcija biblijskog stripa

"Biblijski strip", čije je izdavanje započelo 80-ih godina, zbog svoje je neposrednosti i slikovitosti uistinu prikladno katehetsko sredstvo za prenošenje biblijskih sadržaja mlađem naraštaju.
U ponudi su nerasprodani svesci:
brojevi 4-24 za Stari zavjet (od pripovijesti o Josipu u Knjizi Postanka do knjige o proroku Danijelu i sažetaka svih starozavjetnih stripova),
te brojevi 26-40 za Novi zavjet (od Isusova rođenja do djelovanja sv. Pavla).
U_DavidGolijat1-(1).jpg

 
Svaki strip ima 31 stranicu u potpunosti ilustrirane biblijske priče i sadrži uvodni i popratne članke koji tumače povijesne, zemljopisne i religijske značajke vremena i prostora na koja se odnosi biblijski izvještaj. Također ćete naći pregršt fotografija zemljopisnih lokaliteta, artefakata i arheoloških pronalazaka koji upotpunjuju tekstualne podatke.
Cijena jednog sveska u redovitoj prodaji iznosi 10,00 kuna, a u ovoj ponudi osmislili smo za Vas sljedeće količinske popuste na bilo koji izbor preostali svezaka stripa:
do 100 komada 50% popusta 5,00 kn/kom.
od 101 do 200 komada 55% popusta 4,50 kn/kom.
od 201 do 400 komada 60% popusta 4,00 kn/kom.
od 401 do 600 komada 70% popusta 3,00 kn/kom.
više od 600 komada 75% popusta 2,50 kn/kom.
Stripove uz ove rabate nije moguće naručiti poštom zbog velikih poštanskih troškova.
                                      
U_IsusKrist1-(1).jpg Uz plaćanje na licu mjesta možete ih kupiti u našim knjižarama: u Zagrebu - Kaptol 1, u Osijeku - Trg slobode bb, u Splitu - Ulica Kralja Zvonimira 18 (telefone i ostale kontakt podatke možete pronaći na našim web stranicama), te izravno u našoj prodaji (Nova ves 5a, Zagreb, tel: 01 / 48 11 116).
Za kupovinu od 400 i više primjeraka na području grada Zagreba osiguravamo besplatnu dostavu prema dogovoru o isporuci (tel: 01 / 48 11 116).

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.