Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Salvador Canals: ISUS, PRIJATELJ Tekstovi za meditaciju

 Knjiga je pristupačna svima koji žele produbiti kršćanski život u svakidašnjici, i koji su svjesni Božjeg poziva u svakom trenutku. Tako svakidašnji život može postati mjesto susreta s Bogom. Salvador Canals predlaže za svako kratko poglavlje naslov koji odgovara posebnom trenutku našega običnog života. Svaki takav trenutak posebna je prilika u kojoj je Bog spreman pokazati se ako mi obratimo pozornost.

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.