Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Susret s autorum u Osijeku: prof. dr. sc. Mario Cifrak

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite na

SUSRETU S AUTOROM
u srijedu 25. svibnja 2016. u 17.30 sati
u knjižari "Dr. Josipa Turčinovića" u Osijeku
kada ćemo ugostiti

izvanrednog profesora biblijskih znanosti KBF-a Sveučilišta u Zagrebu,
prof. dr. sc. Marija Cifraka

 

koji je u dugogodišnjoj suradnji sa Kršćanskom sadašnjosti izdao ili uredio niz važnih djela iz područja biblijskih znanosti i biblijskoga pastorala:

„Ta u vjeri hodimo, ne u gledanju“, „Početak evanđelja Isusa Krista“, „Vježbenicu grčkog jezika Novoga Zavjeta“, „Poslanje egzegeze u Katoličkoj crkvi“, „Sveto pismo u životu Crkve“, „Nek' iz tame svjetlost zasine!“, „Da istina evanđelja ostane kod vas (Gal, 2,5)“.

Moderator susreta: Don Anton Šuljić

Tom prigodom će se svi autorovi naslovi cijeli tjedan moći nabaviti uz prigodni popust od 30%!


Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.