Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista najprodavanijh knjiga u siječanju 2009. godine

Na prvom mjestu nalazi se djelo Anselma Grüna, 50 anđela za dušu, a odmah iza nje djelo istog autora 50 anđela za godinu.

Treća najprodavanije djelo u mjesecu siječnju je djelo L. Jarosch i A. Grüna, Živi što jesi, a slijedi ga djelo Duhovnost odozgo istog autora Anselma Grüna.

Na posljednje tri pozicije top liste nalaze se djela Ne zaboravi, imaš krila autora Phila Bosmansa na petoj poziciji, djelo Sloboda na kušnji, autorice Silvane Dragun ne šestoj poziciji te djelo Srcem kroz godinu, autora Phila Bosmansa na posljednjoj poziciji.

 

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.