Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista najprodavanijih izdanja za mjesec kolovoz 2009. godine

u kojoj papa nastavlja i produbljuje analizu i razmišljanje Crkve o socijalnoj tematici koja je već bila predmetom enciklike pape Pavla VI. »Populorum progressio«, objavljene prije 40 godina.

Odmah iza nje, na drugom mjestu, nalazi se duhovno-meditativno djelo Phila Bosmansa, Srcem kroz godinu, dok je na trećem mjestu mala monografija Vodič po Svetoj zemlji poznatoga teologa i bibličara Adalberta Rebića.

Na četvrtom i petom mjestu top liste nalaze se djela Tomislava Ivančića 33 meditacije na četvrtom mjestu i djelo Oče na petom mjestu.

Na posljednja dva mjesta top liste nalaze se i to redom na šestom mjestu duhovno djelo Henria J. M. Nouwena U Isusovo ime i na posljednjem sedmom mjestu monografija Ljubav je jaka kao smrt.

 

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.