Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista najprodavanijih naslova Kršćanske sadašnjosti u mjesecu listopada 2010. godine

Djelo čitatelju pruža uvid u sažet, ali ujedno precizan pregled gotovo pet stoljeća kapucinske povijesti i dobro dokumentiran doprinos reda Crkvi i suvremenom društvu.

Drugo najtraženije izdanje je djelo Vinka Nikolića, Stepinac mu je ime I i II koje nas upoznaje sa životom, djelovanjem i mučeništvom bl. Alojzija Stepinca, a slijedi ga priručnik Bože Lujića, Božja vladavina kao svijet novoga čovjeka - Biblijska teologija Novoga zavjeta.

Među najtraženijim djelima Kršćanske sadašnjosti nalaze se novo izišle teološke meditacije Johna Navonea Prema teologiji ljepote, a slijedi još jedno novo djelo KS-a Darovano vrijeme - O umijeću starenja Helmuta Krätzla u kojem autor kroz 48 stvarnih pripovijesti pokazuje kako ljudi starije dobi mogu plodno usmjeriti svoj život.

Na posljednje dvije pozicije listopadske top liste nalaze se Ispovijesti Aurelija Augustina u izdanju Kršćanske sadašnjosti i priručnik Stjepana Kušara, Bog kršćanske objave - Građa i literatura za studij teološkog traktata o trojedinom Bogu.
 

Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.