Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec kolovoz 2007. godine

Prvim mjestom top liste najprodavanijih knjiga u mjesecu kolovozu dominira djelo iz biblioteke Metanoja Ispovijesti ruskog hodočasnika svojem duhovnom ocu.

Kao zanimljivost možemo istaknuti da iz mjeseca u mjesec raste interes čitatelja za naslovima autora Tomislava Ivančića. Tako se djelo navedenog autora Susret sa živim Bogom ovog puta našlo na drugom mjestu, a djelo 33 meditacije na trećem mjestu top liste, dok se na četvrtom mjestu ovog puta nalazi djelo Phila Bosmansa Za sreću u dvoje.

Među ostalim naslovima top liste nalazimo naslov pape Benedikta XVI., Deus caritas est. Bog je ljubav, naslov Romana Guardini, Tražiti lice Božje te naslov C. M. Martini, Kako naučiti moliti?


 

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.