Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec ožujak 2009. godine

Odmah iza nje nalazi se još jedna knjiga namijenjena korizmenom razdoblju Da progledam. Razmatranja uz postaje križnog puta, autora Stjepana Lice. Na trećem mjestu top liste nalazimo malu monografiju Adalberta Rebića Vodič po Svetoj zemlji.
Među ostalim naslovima top liste nalazi se uvijek rado čitano djelo Tomislava Ivančića Susret sa živim Bogom, Anselm Grün sa djelima 50 anđela za dušu i 50 anđela za godinu te nova monografija Stopama sv. Pavla – Ilustrirani vodič po Pavlovim putovanjima, autora Petera Walkera.

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.