Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec prosinac 2007. godine

Na vrhu ljestvice nalazi se djelo Anselma Grüna 50 anđela za dušu.

Odmah iza nje nalazi se prošlomjesečno najprodavanije djelo autora Adalberta Rebića Homilije za liturgijsku godinu A kojim je autor zaokružio cijelinu homilija za liturgijsku godinu A, B i C.

Među ostalim naslovima nalazimo djela Phila Bosmansa Ne zaboravi, imaš krila i Srcem kroz godinu, još jedno djelo autora Anselma Grüna 50 anđela za godinu, liturgijska pomagala Božji sjaj u našem vremenu, djelo Josepha Ratzingera, sadašnjeg pape Benedikta XVI., ali i djelo Henria J. M. Nouwena Živjeti kao ljubljeni.

 

Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.