Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec siječanj 2008. godine

Kao što je bilo očekivano, dokument pape Benedikta XVI., Spe salvi – U nadi spašeni nalazi se na vrhu ljestvice najprodavanijih izdanja Kršćanske sadašnjosti, dok se na drugom mjestu top liste nalazi Dokument o limbu, Međunarodne teološke konferencije.
Treća najprodavanija knjiga u mjesecu siječnju je djelo Anselma Grüna 50 anđela za dušu, a odmah iza nje na četvrtom mjestu je zanimljiva mala monografija Adalberta Rebića, Vodič po svetoj zemlji te na petom mjestu djelo Linde Jarosche i Anselma Grüna Živi što jesi.
Na posljednje dvije pozicije top liste nalazi se duhovno djelo Henria J. M. Nouwena Živjeti kao ljubljeni i kršćanski klasik Aurelija Augustina Ispovijesti.

Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.