Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec studeni 2008. godine

Najprodavanija knjiga koja dominira prvim mjestom KS-ove top liste je knjiga Anselma Grüna 50 anđela za dušu. Odmah iza nje, na drugom mjestu, nalazi se knjiga Phila Bosmansa, Ususret Božiću dok je na trećem mjestu djelo Stjepana Kušera Bog kršćanske objave.

Na četvrtom i petom mjestu top liste nalaze se duhovno-meditativna djela Phila Bosmansa Srcem kroz godinu na četvrtom i Sunce za život na petom mjestu.

Na posljednja dva mjesta top liste nalaze se i to redom na šestom mjestu biblijsko-teološka razmišljanja Adalberta Rebića, Uz Božić i na posljednjem sedmom mjestu je djelo Linde Jarosch Anselma Grüna, Živi što jesi.

 

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.