Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec svibanj 2007.

Na vrhu ljestvice nalazi se kao i prošli mjesec knjiga Sacramentum caritatis – Sakrament ljubavi pape Benedikta XVI.. Navedena knjiga, čije je hrvatsko izdanje bilo predstavljeno prošlog mjeseca, i dalje izaziva najveći interes kod čitatelja.

Na drugom i trećem mjestu pošloga mjeseca dominiraju naslovi Phila Bosmansa Za sreću u dvoje i Bog – moja oaza, dok se na četvrtom mjestu našao kanadski autor Jean Vanier sa naslovom Pronaći mir.

Među ostalim naslovima nalazimo Deus caritas est - Bog je ljubav, pape Benedikta XVI., djelo Bog u metrou Le Mouëla, kao i djelo za nešto mlađe čitatelje pod naslovom Anđeoske priče autora Stjepana Lice.

 

Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.