Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top lista za mjesec travanj 2008. godine

D149_Spe_salvi-(1).jpg Na drugom mjestu top liste nalazi se zanimljiva mala monografija Adalberta Rebića Vodič po svetoj zemlji dok se na trećem mjestu top liste nalazi djelo Tomislava Ivančića Susret sa živim Bogom.

Posljednje četiri pozicije top liste zauzimaju djela iz biblioteke Izvan nizova Kršćanske sadašnjosti. Na četvrtom i petom mjestu top liste nalaze se djela Phila Bosmansa Sunce za život i Za sreću u dvoje, na šestom mjestu je djelo Bože Rustje Sitne zgode za dušu i na posljednjem sedmom mjestu nalazi se djelo Tomislava Ivančića Pođi za mnom.


 

 

Misao dana

Danas si kao biskup uvijek postavljam pitanje: Kako predstaviti vjeru na jednostavan, živ i konkretan način? Velika lekcija u mome pastoralnom životu bila je što sam išao siromašnima, ne noseći im svoju riječ, već srce, spremno slušati i od njih učiti. Prije negoli započnemo govoriti, nužno je razumjeti osobu koja je pred nama, razumjeti je kroz slušanje, kojim odajemo poštivanje i potvrđujemo njezino dostojanstvo. Tek tada mislim da imam pravo nešto reći. (Luis Antonio Gokim Tagle, “Naučio sam od posljednjih”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.