Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top-lista najprodavanijih izdanja tijekom siječnja 2007. godine

Nakon što su proslomjesečnu top-listu obilježila izdanja vezana uz vrijeme došašća i Božića, situacija se sada promijenila, te se na top-listi nalaze čak tri knjige istog autora. Na vrhu top-liste nalazi se knjiga Voditi ljude, buditi život Anselma Gruena, a od istog autora na top-listi nalaze se još dva naslova: na četvrtom i sedmom mjestu 50 anđela za dušu i Mir srca.
Uz ovog autora na listi još nalazimo i izdanja Nouwena, Rebića, braće iz Taizea te Bosmansa.

Misao dana

Draga braćo svećenici, mi nismo sirotani! Imamo majku Mariju, Crkvi. Dragi svećenici, Crkva nas ljubi kako samo majka može ljubiti. Svi zajedno činimo jednu obitelj, sveti narod Božji. Ljubimo strastveno Crkvu. U njoj ćemo naći milost da svoje svećeništvo živimo u radosti i sa žarom, milost da se posve iznova darujemo kako bismo slijedili Krista i prinosili mu svoje živote za spas duša. (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.