Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top-lista najprodavanijih izdanja u listopadu

Na vrhu liste nalazi se nova knjiga Anselma Grüna Voditi ljude - buditi život, a odmah iza nje na drugom mjestu je priručnik Nauka o teološkoj spoznaji Kerna i Niemanna.

Dokument Deus caritas est. Bog je ljubav. pape Benedikta XVI. i dalje je listi najtraženijih naslova i zauzima visoko četvrto mjesto, dok je na šestom mjestu još jedan dokument - Kršćanstvo i religije.


 

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.