Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top-lista najprodavanijih naslova Kršćanske sadašnjosti tijekom srpnja 2010. godine

Knjiga koja sadržava tekstove za meditaciju u kojima su, polazeći od citata sv. Josemaríje Escrivé, glavne teme i kreposti obrađene na pozitivan, praktičan i ohrabrujući način.
Drugo mjesto top-liste osvojio je naslov Živi i rasti Anselma Grüna, a treće prošlomjesečni pobjednik, knjiga Ispovijesti Aurelija Augustina.
Na preostale četiri pozicije smjesili su se sljedeći naslovi: Henri Nouwen - Vjera - to je čežnja Christiana Feldmanna, Susret sa živim Bogom Tomislava Ivančića, Božji Sin iz Nazareta Thomasa Södinga, te Prirodne znanosti i religija Maria Crvenke.
Zanimljivost ovomjesečne top-liste jest ta da se na sedam mjesta nalazi sedam različitih autora s naslovima koji pokrivaju široko područje tema: meditacije, pitke duhovne misli, temeljna djela kršćanskih klasika, sve do životopisa te teoloških i znanstvenih radova.

Misao dana

Danas si kao biskup uvijek postavljam pitanje: Kako predstaviti vjeru na jednostavan, živ i konkretan način? Velika lekcija u mome pastoralnom životu bila je što sam išao siromašnima, ne noseći im svoju riječ, već srce, spremno slušati i od njih učiti. Prije negoli započnemo govoriti, nužno je razumjeti osobu koja je pred nama, razumjeti je kroz slušanje, kojim odajemo poštivanje i potvrđujemo njezino dostojanstvo. Tek tada mislim da imam pravo nešto reći. (Luis Antonio Gokim Tagle, “Naučio sam od posljednjih”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.