Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Top-lista za mjesec ožujak 2007. godine

Na vrhu ljestvice nalazi se knjiga Pođi za mnom autora Tomislava Ivančića, knjiga namijenjena korizmi.
Odmah iza nje nalazi se prošlomjesečni najprodavaniji naslov, knjiga Biblija i Kur'an Joachima Gnilke, knjiga koja govori o svetim knjigama najvećih svjetskih religija.
Među ostalim naslovima nalazimo liturgijska pomagala Biblijska razmatranja za korizmu i Biblijska razmatranja za vazmeno vrijeme autora Carrolla Stuhlmuellera, djelo Jeana Vaniera Pronaći mir, Guardinijev Križni put, ali i priručnik Uvod u Bibliju Wilfrida J. Harringtona.

Misao dana

Razmislimo malo o djelatnu udioništvu Marije i svetog Ivana na Golgoti. Oni bijahu tamo, dopustili su se u tišini zahvatiti, prožeti i oblikovati otajstvom križa. Ne bih li se ja, sa svoje strane, trebao pobrinuti kako znati umrijeti s Isusom u svakoj euharistiji i prihvaćam li da umrem svom grijehu? Je li moj kršćanski život sagrađen na molitvi i na istinskoj prisnosti s Bogom? Koje mjesto imaju molitva i riječ Božja u mom životu? Na svakom od naših euharistijskih slavlja morali bismo reći kao sveti Pavao: »Dan za danom umirem [...] u Kristu Isusu, Gospodinu našem« (1 Kor 15, 31). (Robert Sarah – Nicholas Diat, “Zamalo će večer i dan je na izmaku”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.