Kršćanska sadašnjost d.o.o.

U iščekivanju Božića!

Božić, kao najljudskiji blagdan vjere, omogućuje nam da najdublje osjetimo Božju ljudskost i za taj se blagdan pripremamo s posebnom pozornošću. Tako je Božić posebice blagdan koji nas poziva na meditaciju i duhovno preispitivanje samoga sebe.

 
Kako bi se što bolje pripremili za božićno vrijeme, Kršćanska sadašnjost Vam za širenje vedrog božićnog raspoloženja preporuča duhovno–meditativno štivo namjenjeno danima došašća i Božića:
 
uz_bo_i__A__Rebi_.jpg

iscekivanje_bozica_2.jpg Adalbert Rebić, Uz Božić
Anseln Grün, Živjeti božićno
Phil Bosmans, Ususret Božiću
Joseph Ratzinger, Božićni blagoslov
Karl Rahner, Dar Božića
Carroll Stuhmuller, Biblijska razmatranja za došašće i božićno vrijeme
Ivan Golub, Moji Božići
Edith Stein, Misterij Božića 
 
iscekivanje_bozica_1.jpg

Misao dana

Ništa nije gore nego ako u redovniku ugasne duh molitve. On možda još može govoriti riječi, ali ako nema duha molitve, onda sve drugo, kako redovničko, tako i kršćansko, počinje blijedjeti i umirati. I na kraju ostane samo malen, ružan i grješan čovjek, koji je još odjeven u redovničku haljinu, ali je ona samo vanjština koja krije duhovnu ruševinu. (Fra Tomislav Janko Šagi, “Duhovne poruke”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.