Kršćanska sadašnjost d.o.o.

U prodaji je novi udžbenik katoličkog vjeronauka za 3. razred srednjih škola ŽIVOTOM DAROVANI

Udžbenik je meko koričen, formata 19 x 26,2 cm, te ima 164 stranice, a cijena mu je 43,00 kune.

Osim ovoga novog udžbenika u prodaji unutar biblioteke katehetski priručnici su i sva ostala izdanja za katolički vjeronauk od 3. do 8. razreda osnovne škole i 4. razred srednje škole, koje možete kupiti:

- u svim knjižarama Kršćanske sadašnjosti (Zagreb, Osijek, Karlovac, Rijeka i Split),
- putem e-mail narudžbe (ks-prodaja@ks.hr),
- putem web knjižare ( www.ks.hr ),
- putem telefonske i fax narudžbe (tel: 01/63-49-030 begin_of_the_skype_highlighting 01/63-49-030 end_of_the_skype_highlighting, fax: 01/48-11-118) i
- u svim ostalim knjižarama koje će prodavati udžbenike.

Naslove i cijene navedenih udžbenika možete pogledati i na web-stranicama KS-a i to unutar web-knjižare u biblioteci katehetski priručnici.

 

Misao dana

Kao što postoji grijeh neumjerenosti u jelu i piću, postoji i grijeh neumjerenosti u govoru, samo što se kao ispovjednik ne sjećam da mi je dosad netko povjerio takvu vrstu grijeha. Nisam bolji od otaca svojih, rekao bi biblijski pisac, pa se, nažalost, ni ja nikada nisam zbog toga ispovjedio. (...) Isto smo tako obvezani na vjernost svojoj temeljnoj misli u jednom govoru ili razgovoru te zbog velikog proširivanja teme često snosimo odgovornost zašto se ono glavno i vrijedno izgubilo u sporednom i nevažnom. (Anton Tamarut, “Oduševljeno bez fanatizma”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.