Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Uz Majčin dan

Majka!

Ta nježna ljubav,

to je nešto tako malo!

Svi smo gladni ljubavi.

Bog nas je stvorio za ljubav:

ljubiti i biti ljubljeni.

 

Majka Terezija

 

Ovoga vikenda obilježavamo Majčin dan. Svako ljudsko biće rođeno je od majke. Moglo bi se reći da je majka tako sveto stvorenje da je i Bog želio imati majku! Tako je po Mariji majčinstvo posvećeno i uzdignuto na veoma visoko dostojanstvo.

Uz Majčin dan uvijek zahvaljujemo svojim majkama na svemu što su učinile za nas ili ih se sjećamo s ljubavlju ako su prešle u vječnost. Sigurno ste za svoju majku pripremili neki lijepi znak pažnje i ovih ćete dana na poseban način misliti na nju.

Stoga obradujte svoju mamu lijepim mislima iz nekih od kratkih prigodnih knjižica u našoj ponudi!

Lijepa kao ti, mama! nježna je knjižica čiji naslov govori sam za sebe, a s talijanskoga ju je prevela jedna mama. Toplo preporučujemo.

Od srca hvala kratka je zbirka misli o zahvalnosti koje će sigurno glasno odjeknuti u majčinom srcu, kao i naša knjižica Hvala.

Tu su i misli pape Franje u našim knjižicama Mama kao Marija, S dobrotom i nježnošću i Molitva na prste, a preporučujemo i knjižicu I ti si dar te Sveta Majka Terezija.

Napominjemo da je minimalna količina web narudžbe kod kupnje gore navedenih knjižica tri komada, pri čemu je, naravno, moguće izabrati iste ili različite naslove. U svakom slučaju, osim svoje majke, zašto ne obradovati i druge majke – suprugu i možda čak punicu ili svekrvu? Naše knjižice lijep su način da im se izrazi zahvalnost.

Uz naše knjižice koje mogu poslužiti kao zgodan dodatak Vašem daru za majku, zašto ne darovati i dobru knjigu? Knjiga O Mariji kratak je uvod u učenje Crkve o Djevici Mariji, a osobito vrijedi spomenuti knjigu pape Franje Naša majka Zemlja, u kojoj možete saznati kako naš odnos prema bližnjima utječe na stvoreni svijet, koja je veza siromašnih i naše brige o okolišu te kako čovjek određuje sudbinu svemira.

Kako naručiti?

Vrata naših knjižara u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Karlovcu i Mariji Bistrici ponovno su otvorena pa knjige opet možete prelistati, pogledati i kupiti »na licu mjesta«.

Svima koji i nadalje žele kupovati naša izdanja iz udobnosti i sigurnosti vlastitoga doma, osiguravamo mogućnost narudžbe i kupnje i na sljedeće načine:

1. Telefonom: 01 / 63 49 030;  01 / 63 49 031

    Nazvati možete od ponedjeljka do petka 8 – 16 sati

    (Naručeno možete platiti po predračunu, pouzećem)

2. Elektronskom poštom: e-mail: ks-prodaja@ks.hr 

    Dovoljno je da navedete svoje podatke, naslove i količinu primjeraka te adresu dostave

    (Naručeno možete platiti po predračunu, pouzećem)

Na sve kupovine iznad 100,00 kn poštarina je besplatna, a naručene naslove isporučujemo dostavnom službom.

Misao dana

Danas slavimo tvoju krizmu. Dugo si se za to pripremao, razbijao glavu mnogim pitanjima. Krenuo si tragom Boga, Isusa i Duha Svetoga, pronašao odgovore, ispitivao ih, odbacivao, mijenjao ih drugima. Sad sjedimo zajedno, nazdravljamo i veselimo se. Ovo nije dan kao ostala 364 u godini. Želimo ti Božji blagoslov, čestitamo. Vadimo pametne telefone, smijemo se u kameru, stavljamo fotografije ovoga posebnog dana na internet i sa svim ljudima na svijetu koji ove godine slave krizmu želimo ti: Neka Duh Sveti bude s tobom. Danas slavimo tvoju krizmu. Neka Duh Sveti bude s tobom sa svakim jutrom koje sviće i svake noći kad liježeš spavati. Neka te čuva, i kad ti glava bude kao ispražnjena, neka je napuni novim idejama. Kad stojiš pred golemim brdom, već sad bez daha i umornih nogu, neka te on žustro podigne. Pa i kad nemaš plan kamo želiš ići i ne znaš koji je pravi smjer, uzdaj se: Duh Sveti će ti pokazati kamo te vodi! (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.