Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Gdje nas još možete naći

Osim u našim knjižarama ili na ovim web stranicama, naša izdanja možete pronaći i u knjižarama koje surađuju s Kršćanskom sadašnjošću. Popis gradova u kojima se nalaze te knjižare pogledajte kliknuvši na gornji link Knjižare-suradnici.

Također, naša izdanja predstavljaju i hrvatske katoličke radio-postaje: kada i u sklopu kojih emisija, pogledajte na gornjem linku Radio emisije.
Knjižare-suradnici
Veliki broj izdanja Kršćanske sadašnjosti možete kupiti neposredno (knjižarska i priručna prodaja) i u knjižarama u sljedećim gradovima Hrvatske:

Dubrovnik:
Knjižara „Verbum“, Vukovarska 22, Mercatone centar

Đakovo:

Biskupski ordinarijat, Strossmayerov trg 6

Pazin:
Prodavaonica „Dr. Josip Turčinović“, Kalčeva 2

Požega:
Knjižara „Verbum“, Trg Sv. Trojstva 13

Pula:
Knjižara „Dr. Josip Turčinović“, Danteov trg 1Rijeka:
Knjižara „Verbum“, J. Trdine 1d

Slavonski Brod:
Knjižara „Verbum“, Matije Mesića 6

Šibenik:
Knjižara „Verbum“, Kralja Tomislava 17

Varaždin:
Knjižara „Verbum“, Zagrebačka 4

Vinkovci:
Knjižara „Verbum“, Vladimira Nazora 5

Zadar:
Knjižara „Verbum“, Don Ive Prodana 11

Bjelovar:
Knjižara i papirnica „Sveti Franjo“, J.J. Strossmayera 5A

Naručitelji iz Srbije:

Sve naše naslove možete naručiti u tvrtki: Školska d.o.o. za izdavaštvo, uvoz, izvoz i distribuciju.

Kontakt podaci: Školska d.o.o., Dimitrija Tucovića 6/III, 21000 Novi Sad - tel./fax. 021/524-502, mob. 063/599-263, e-mail: krtolina@gmail.com.

Radijske emisije
O izdanjima Kršćanske sadašnjosti možete doznati i u radijskim emisijama katoličkih i javnih radio stanica u Hrvatskoj.
Na Radio Mariji gostujemo u emisiji Radio-knjižara svaki četvrti ponedjeljak u mjesecu, od 10.30 do 11.30 sati.
Na Hrvatskome katoličkom radiju svaki drugi tjedan nakon emisije "Kulturogram" koja počinje u 17.30 i traje sat vremena (dakle, negdje oko 18.30) u desetominutnom prikazu možete čuti o novim izdanjima i raznim akcijama Kršćanske sadašnjosti. Na istome radiju sudjelujemo u emicijama "Prijatelji HKR-a" u 8.30 jednom ili dva puta mjesečno, a knjigama nagrađujemo i prijatelje HKR-a koji slave.
Osim na spomenutim radijskim postajama, povremeno oglašavamo i na drugim radijskim postajama, posebice na HR-u kao i na HTV-u, uglavnom reklamne spotove i pisane poruke.

Oglašavamo se i u Glasu koncila, a povremeno svoja novija i značajnija izdanja oglašavamo ili prikazujemo u dnevnim novinama u Hrvatskoj.

Misao dana

Anđeo se i nama katkad može pojaviti kao lik svjetlosti. Najednom vidimo da zasvijetli svjetlo, usred noći, ponekad u snu, ponekad na javi. Tad ne možemo ostati u ulozi gledatelja i promatrati svjetlo sa sigurnog odstojanja. Svjetlo nas pogađa. Ono nam nešto želi reći. Svjetlo preobražava naš život. Ne možemo ostati onakvi kakvi smo bili dotad. Tko jednom bude tako pogođen, ne može prijeći preko toga kao da se ništa nije dogodilo, nego se mora suočiti sa svjetlom, mora pustiti da mu anđeo svjetla nešto kaže. Onda bi se i njegov život mogao rasvijetliti. On bi gledao kroz noć svog života. Otkrio bi smisao posred tame koja ga okružuje. Svjetlo pokreće proces povratka. Kad nam se anđeo pojavi kao svjetlo, onda ništa više ne ostaje kako je bilo. Sve se rasvjetljuje. Novim pogledom gledamo na svjetlo i u svjetlu svjetla na ono što radimo u našoj svakodnevici. (Anselm Grün, „Velika knjiga božićnog vremena“, KS, 2016.)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.