Kršćanska sadašnjost d.o.o.

U ljubavi i pomirenju - udžbenik Udžbenik za katolički vjeronauk trećega razreda osnovne škole

Ivica Pažin, Ante Pavlović, Mirjana Džambo Šporec

U ljubavi i pomirenju - udžbenik

  Udžbenik U ljubavi i pomirenju za katolički vjeronauk trećega razreda osnovne škole učenike vodi na put do primanja sakramenata euharistije i pomirenja. Autori udžbenika su mons. Ivica Pažin, don Ante Pavlović i Mirjana Džambo Šporec koji su sadržaj pripremili pomno birajući teme i poticajne tekstove kako bi učenike potaknuli na promišljanje i aktivno usvajanje gradiva.

  U uvodnoj riječi udžbenika nadbiskup Đuro Hranić učenicima predstavlja ovaj udžbenik kao vjernoga pratitelja na vjeronaučnim satima, ali i prijatelja „u torbi“ koji će ih slijediti na katehezama u župi, tijekom pripremanja spomenutih sakramenata.

  Udžbenik je podijeljen na pet cjelina, uz molitve i obrasce katoličkoga nauka i života po vjeri kao dodatak. Elektronički dio udžbenika obogaćen je pak nizom audiovizualnih materijala, zvučnim zapisima biblijskih ulomaka, fotografijama i interaktivnim zadatcima, primjerenim učenicima 3. razreda osnovnih škola.

  I tiskani i elektronički dio vizualno su također primjereno ilustrirani te obogaćeno brojnim umjetničkim reprodukcijama hrvatskih i stranih umjetnika.  
  drugi kupci su kupili i ovo

  naslovi slične tematike

  na vrh
  ×
  Prijava
  Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
  ×
  Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

  Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.