Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Crkva - radni materijal Radni materijal vjeronaučnog sadržaja s vježbama spoznaje i opažanja

Slavenka Barada, Tanaj Mravak, Željka Jerčić

Crkva - radni materijal

  U ovim radnim materijalima upoznaje se Crkva kao građevina, njezin inventar i pojedini liturgijski predmeti.

   

  Materijali su strukturirani tako da omogućuju usvajanje vjeronaučnih tema i općenito sadržaja kršćanske vjere putem boja i crteža, odnosno pouke kroz neku vrstu igre i zabave. Djeca će, uz pomoć vjeroučitelja, naučiti prepoznavati predmete, oblike, boje, skupine boja, izdvajanje predmeta, količinu, gradaciju, imenovanja, pripadnosti i sl.

   

  Radni materijal nudi se kao pomoć u nastavi vjeronauka čime se pridružuje ostalim odgojno-obrazovnim područjima koji su već izradili slične materijale s kojima se susreću učenici u radu s defektolozima i učiteljima.

   

  Ovi se materijali mogu koristiti i u motivacijskome dijelu sata, ali i kao koristan dodatak unutar mikropauze. Primjenjivi su u župnoj katehezi u pripremi djece za primanje svetih sakramenata, a dodatna je mogućnost korištenja ovih materijala u radu s djecom u vrtićima u vjeronaučnome dijelu odgoja, jer su materijali prilagođeni djeci te mentalne dobi.

   

  Radni materijali dobili su potrebna dopuštenja Hrvatske biskupske konferencije, a Agencija za odgoj i obrazovanje izrazila je o njima pozitivno stručno mišljenje.  drugi kupci su kupili i ovo

  naslovi slične tematike

  na vrh
  ×
  Prijava
  Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
  ×
  Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

  Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.