Pretraži u novostima

Nova akademska godina - vrhunski popusti za vrhunska izdanja!

- Kategorija : Novosti

Započela je nova akademska godina. Studenti se vraćaju proučavanju pojedinih znanosti i skupljanju znanja s ciljem oplemenjivanja vlastitog intelekta i služenju drugima u društvu. Akademska godina otvara radosni prostor razmjene i susreta među ljudima, ali i susreta čovjeka i knjige. Tko je čovjek? To pitanje duboki je smisao svakog studija, a odgovor na to pitanje otkrivamo u drugim ljudima, a tako i u knjigama.

Prigoda nove akademske godine je i prigoda da svatko za sebe pronađe i dobru knjigu te smo stoga pripremili niz izdanja na odličnim popustima od ponedjeljka 17. 10. do ponedjeljka 31. 10. 

Ovdje izdvajamo nekoliko vrhunskih naslova, dok sve ostale koji su na popustu možete pogledati OVDJE.

Enciklopedijski teološki rječnik jedinstven je kod nas i u svijetu; ovaj rječnik priređen je naporom više urednika tematskih područja, više desetaka autora, a na gotovo 1400 stranica obrađuje preko 1100 teološki relevantnih riječi odnosno tema. Uz popust od čak 50%, ovaj rječnik možete nabaviti za 320 kn odnosno 42,50 €, umjesto za redovnih 640 kn odnosno 85 €.

Uvod u Novi zavjet autora, poznatog bibličara, Raymonda Edwarda Browna najbolje je što se na u ovom području može uopće uzeti u ruke, prema sudu stručnjaka i poznavatelja novozavjetne problematike. Autor je stručnjak koji iza sebe ima više od trideset knjiga s biblijskom tematikom, a ovo djelo piše s erudicijom, ali i sa zadivljujućom lakoćom. Za vrijeme akcije ovaj naslov možete nabaviti, umjesto za 376 kn odnosno 50 €, za 188 kn odnosno 25 €.

Liječnik i duša klasik je poznatog pshiloga Viktora Frankla, knjiga u kojoj su najcjelovitije obrađene glavne teze Franklove logoterapije i egzistencijske analize, osnovni antropološki pojmovi, tumačenja temeljnih pokretačkih snaga čovjeka, koje ga, prema Franklu, nužno vode i usmjeravaju prema vrijednostima, odnosno smislu. On tvrdi da je smisao moguće naći uvijek i do „posljednjeg daška života“. Za vrijeme trajanja akcije možete je nabaviti 79,11 kn odnosno 10,50 €, umjesto po redovnoj cijeni od 113,02 kn odnosno 15 €.

Ne zaboravite pogledati i mnoštvo drugih izdanja na našim stranicama!

Podjeli sadržaj