Pretraži u novostima

Razveseli svoje bližnje – daruj godišnju pretplatu na Kanu!

- Kategorija : Kana

Kršćanska obiteljska revija Kana suvremeni je mjesečnik za izazove današnjice u kojem obilje zanimljivih tema može pronaći svaki član obitelji. S dugom tradicijom izlaženja (2020. godine proslavljena je 50. godišnjica od prvoga broja), danas Kana u novom ruhu ide u korak sa svevremenskim temama, ali i mnogim aktualnim pitanjima sadašnjega trenutka.

Za Kanu pišu mnogi istaknuti autori, stručnjaci u raznim područjima pa se tako na jednom mjestu mogu susresti imena poput profesora i teologa Stjepana Balobana i Josipa Grpca, Darka Teperta, Nikole Kuzmičića, Josipa Sanka Rabara, Alde Sinkovića, Krešimira Cerovca, Đurice Pardona, s. Veronike Mile Popić, Slavice Dodig… 

Osluškujući bilo današnje kršćanske obitelji i pojedinca uronjenog u suvremeno društvo i vrijeme sa svime što ono nosi, Kana je namijenjena svim članovima obitelji, intelektualcima, ali i svima željnima znanja i promišljanja ove stvorene stvarnosti u kojoj Bog poziva čovjeka na najviše zajedništvo svoje ljubavi. Teme pokrivaju područje duhovnosti, života Crkve, a tu su i rubrike Obiteljski savjetnik, Zdravlje, Putopis, Odgoj za medije, Film, Vama djeco, Zlatno doba, Iz misijskog života, Političke teme, Ženska strana medalje i mnoge druge, stalne ili povremene.

Kana svojim tekstovima i pristupom postaje i ostaje smjerokaz, postojana i pouzdana aktualnost. Još uvijek ju se može uzeti u ruke, uživati u šezdesetak luksuzno uređenih stranica, i uvijek iznova čitati.

Dar za svakog novog pretplatnika!

Nova godina pravo je vrijeme za uključiti se u godišnju pretplatu po cijeni od samo 143 kune godišnje kako bi Kana svakoga mjeseca stizala na kućnu adresu. Pretplata se može odabrati za sebe ili kao dar nekome, osobito onima koje možda ne viđate svakodnevno ili žive daleko. Kana se šalje i u inozemstvo te od prvih dana izlaženja ima svoje vjerne čitatelje u mnogim zemljama.

Svaki novi pretplatnik na dar dobiva vrijednu eKnjigu Kršćanske sadašnjosti, a želite li Kanu pokloniti kao božićni dar, naznačite u e-mailu (pretplata@ks.hr) ili telefonskom razgovoru (01 6349 044) kako bi na traženu adresu stigao već i novi božićni broj Kane.

Kana se svakoga mjeseca može kupiti i pojedinačno u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, web knjižari www.ks.hr ili u mnogim župama gdje je izložena uz ostalu periodiku po cijeni od 13 kuna. Osim toga, dostupna je i u eIzdanju po cijeni od 10 kuna.

Podijeli sadržaj