Pretraži u novostima

Veliki zimski popusti

- Kategorija : Novosti

Od 13. do 21. veljače u Krššćanskoj sadašnjosti možete pronaći mnoštvo izdanja na popustima do čak 70 %.

Među šezdesetak naslova na popustu ističemo neka vrijedna djela.

Čaša života namijenjena je svima koji žele ponirati u dubine vlastite vjere. Riječ je o svojevrsnome vodiču za duhovni rast, odnosno o duhovnim vježbama u svakodnevici. I to na temelju jednostavnoga poniranja u čašu kao metaforu za duhovni i egzistencijalni rast.

U monografiji Velikani XX. stoljeća, autor predstavlja čitateljima dvadeset i šest velikana iz prošlog stoljeća, pretežito kršćanske provenijencije, no ima ih i iz drugih religija i kultura, a ključ za njihovo prepoznavanje i vrednovanje ipak su evanđeoski postulati. Monografija je bogata fotografijama izabranih velikana, kako onima crno-bijelima tako onima u boji, te na svojih 238 stranica upoznaje čitatelja sa životom i djelovanjem svakoga od njih.

U knjizi Moguće kršćanstvo, autor smatra da je važno ponovno iznijeti pitanje Boga za čovjeka, pokazati u kršćanskom humanizmu životni projekt i u tome kontekstu važnost života Crkve i rješenja koja kršćanstvo nudi za nevolju suvremene povijest, bez iluzija i jeftinih tješenja.

U knjizi Mučeništvo strpljivosti pripovijedanje Agostina Casarolija vraća ozračje i političku klimu Europe koja je danas neprepoznatljiva, te pruža novu neobjavljenu točku promatranja s koje se može gledati povijest dvadesetoga stoljeća.

Ove i brojne druge naslove na odličnim zimskim popustima potražite ovdje!

Podjeli sadržaj