Zrenje riječi - eKnjiga

11,83 €
s PDV-om

Kako preuzimati i kako koristiti eKnjige Kršćanske sadašnjosti pogledajte OVDJE.

Knjiga duhovnih misli sestre Veronike Mile Popić predstavlja svojevrsni vademekum vjerničkog i kršćanskog života. Riječ je o šezdeset „duhovnih medaljona” po jeziku i stilu kristalne čistoće. Iz njih izlazi topla i blaga svjetlost čestitog, svetog, kreativnog i zanimljivog života nadahnutoga riječju Svetoga pisma, a na poseban način odsijeva na licima biblijskih likova i svetih žena i muževa iz duge povijesti i bogate baštine kršćanske duhovnosti.

U knjizi Zrenje riječi se mogu naći misli značajnih osoba velikog uma i duha kao što su Pascal Bruckner, Pierre Teilhard de Chardin ili Rainer Maria Rilke. U knjizi ima i više primjera ostvarenog i uzornog života kao što su: Antun Pustinjak, Bazilije Veliki i Grgur Nazijanski, sveta Gertruda, Ivan od Križa, Vinko Paulski i Lujza de Marillac.

Zbirka duhovnih misli sestre Veronike može se promatrati kao svojevrsni liturgijski vodič kroz svakidašnji kršćanski život. Ona može biti mali, ali vrlo koristan duhovni priručnik za one koji svojim životom žele ugoditi Bogu.

2103981
Kršćanska sadašnjost
I. izdanje, Zagreb
2021.